Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni

23 mei 2015 3613x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni
Overschrijven kan op 19 mei, 23 mei en 4 juni

Als je bij DFC wilt komen voetballen of bij een andere club wilt gaan voetballen moet er een overschrijving via de KNVB plaatsvinden. Hiervoor kun je op onderstaande momenten bij onze ledenadministratie terecht:

  • dinsdagavond 19 mei van 19:00 tot 21:30 uur 
  • zaterdagmorgen 23 mei van 11:00 tot 13:00 uur
  • donderdagavond 4 juni van 19:00 tot 21:30 uur

Wat heb je nodig?

  • Voor kabouters, F, E en D-pupillen is een verklaring speelgerechtigheid pupillen van de te verlaten vereniging nodig
  • Voor leden vanaf de C-junioren is er een volledig ingevuld overschrijfformulier nodig, waarvan een gedeelte door de te verlaten vereniging moet worden ingevuld en een gedeelte door de nieuwe vereniging. Verder moet er een ledenmutatiekaart en een spelerspas van de KNVB worden overhandigd.

Overschrijving kan alleen maar geregeld worden indien er aan alle financiële verplichtingen (contributie + eventuele boetes) is voldaan en eventuele kleding en andere materialen van de vereniging (trainingspak, voetbaltas, etc.) zijn ingeleverd.

Indien er nog openstaande financiële verplichtingen zijn, kunnen deze ook op bovenstaande avonden ook contant worden voldaan.

Meer informatie vind je hier

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com