Oldies on tour.

10 mei 2015 1058x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oldies on tour.

Dat de DFC veteranen nog steeds graag een balletje trappen is bekend. Maar een 7×7 veteranen toernooi helemaal in Maastricht , dat hadden ze nog niet gedaan. Dus zat er maar 1 ding op , op ¬†naar Maastricht. Een select groepje veteranen vertrokken dus dit weekend naar Limburg om daar deel te nemen aan een 7×7 toernooi.

Op het veld waren vroeger snelle rushes te zien , onnavolgbare passeer acties , soepele slidings , strakke voorzetten en harde kopballen in de kruising. Die acties waren er vandaag niet te bewonderen. Maar dat men het voetbal nog niet is verleerd was wel snel te zien. Het resultaat werd aan het eind van de dag zichtbaar. Ook dit toernooi werd glorieus gewonnen. Dit resultaat moest dus gevierd worden. Met de vandaag veroverde beker onder hun armen werd een kleine overwinningstocht ingezet over het befaamde Vrijthof. En ook de derde helft zijn ze nog niet verleerd. Het bleef nog lang onrustig in Maastricht.

IMG-20150509-WA0002

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com