laatste loodjes voor de MB1 meiden!!!!!!!! 1

28 mei 2015 1182x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor laatste loodjes voor de MB1 meiden!!!!!!!! 1

Zaterdag 9 mei j.l speelde de DFC meiden weer een derby tegen het sterke Oranje-Wit.

De vorige ontmoeting was een stevig maar fair duel en wonnen we nipt met 1-2 waar een gelijkspel verdiend was geweest.
Voor aanvang van de wedstrijd bleek dat er een arbitraal trio aanwezig was om deze wedstrijd te leiden.
Oranje-wit had vanaf het fluitsignaal meer grip op de wedstrijd wat resulteerde in 2 gevaarlijke kansen die Amber met twee snelle reflexen wist te keren.Dit schudde de DFC meiden wakker en zette een tandje bij.Er waren kansjes over en weer maar strandde rond de 16 meter.Na een 25 minuten opende DFC de score,Charissa ging een dubbel 1-2tje aan met Lisanne en schoot
vanaf randje strafschopgebied de bal genadeloos binnen 1-0.Kort na de 1-0 werd Charissa in de diepte aangespeeld zij bracht met een schouderduw de verdedigster uit balans en ging alleen op de keepster af en liet haar voor de 2e keer de bal uit het net halen 2-0.Vlak voor de rust had Lonneke met Lindy van plaats gewisseld om meer snelheid naar de aanval te krijgen.Lindy speelde Minou op rechts aan en sprintte door richting de goal,Minou’s voorzet was precies op maat en Lin wilde de bal vanuit de lucht direct op doel knallen,ze raakte de bal maar half waardoor die langs de keepster naar de paal rolde.Lindy reageerde alert en schopte met een sliding de bal over de doellijn voordat de keepster hem kon pakken 3-0.
Dit was tevens de ruststand.
Na rust nam Oranje-wit het heft in handen en ging op zoek naar de aansluittreffer en door een misverstand in de verdediging van onze rood/witte scoorde de snelle linksbuiten de verdiende 3-1.DFC hield stand en scoorde de verlossende treffer.Charissa werd met een dieptebal richting keepster gestuurd maar botste op de uitkomende keepster, de bal rolde naar de zijkant waar de goed meegerende Denise de bal in de goal kon knallen 4-1.Dit was de nekslag dachten wij maar het is pas afgelopen als het laatste fluitsignaal heeft geklonken.Oranje-wit rechte haar rug en ging vol in de aanval en scoorde de 4-2.Met nog een 8 minuten te gaan was er weer een misverstand in de verdediging waardoor Oranje-wit de 4-3 aantekende.
Nu was DFC het helemaal kwijt en de gelijkmaker lag op de loer,in de laatste minuut werd er nog een vrij-trap toegekend aan Oranje-wit op een gevaarlijke afstand.De DFC aanhang was er bang voor dat dit schot er nog in zou vliegen maar gelukkig klonk daar het laatste fluitsignaal van de prima fluitende scheidsrechter Patrick en collega’s Wolfgang en Peter dank hiervoor!!!!!
eindstand 4-3 en nog op koers voor evt de 2e plek in de Hoofdklasse.
Oranje-wit had net als in de uitwedstrijd minimaal een gelijkspel verdiend.

Inzet TOP !!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com