Jeugdcommissie opnieuw in het leven geroepen

17 mei 2015 3504x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdcommissie opnieuw in het leven geroepen
Jeugdcommissie opnieuw in het leven geroepen

Om in de toekomst weer meer aandacht voor de jeugdafdeling te creëren en om het nieuwe bestuur straks te ondersteunen bij de uitvoering van aantal taken hebben afgelopen week, een aantal zeer enthousiaste en betrokken voetbalmoeders, de handen ineengeslagen om vanaf het komend seizoen weer een Jeugdcommissie te gaan vormen.

De jeugd heeft de toekomst en dat is ook zeker het geval binnen een vereniging zoals D.F.C. met ruim 150 jeugdleden. Een van de doelstellingen van de nieuwe commissie is het bedenken en organiseren van diverse jeugdevenementen/activiteiten. Voor het voetbaltechnische gedeelte zal nauw worden samengewerkt met de Technische Commissie Jeugd.

De definitieve taken en verantwoordelijkheden worden straks in overleg met het nieuwe bestuur nog nader bepaald, maar zeker is dat Jeugdcommissie zelf altijd in ontwikkeling is. Er is altijd behoefte aan enthousiaste vrijwilligers voor diverse functies, activiteiten en evenementen. Heb je enige affiniteit met de voetbalsport en/of de jeugd, laat dat ons weten. Samen met ons kun je vast een belangrijke rol vervullen in de plezierige sportbeleving van onze jeugdspelers (M/V) bij onze club DFC.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

  • Eveline in ’t Veld
  • Angelique de Geus
  • Annemiek Gottschalk
  • of via jeugdzaken@dfc-dordrecht.nl

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com