DFC speelt gelijk in laatste competitie wedstrijd

10 mei 2015 1043x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt gelijk in laatste competitie wedstrijd

DFC speelde vandaag zijn laatste competitie wedstrijd van een bewogen seizoen. Dat gebeurde uit in Tilburg bij rode lantaarn drager Nordea. DFC staat zelf voorlaatste op de ranglijst maar het gat was niet meer te dichten , dus vooraf was al bekend dat er niets meer in deze stand zal veranderen. Mede door dit feit werd er vandaag een leuke pot voetbal op de mat gelegd , met wederzijds respect van beide kanten en een goede scheidsrechter die de kaarten op zak hield. Kon het maar elke week zo gezellig zijn.

De complete technische staf verbleef in Maastricht om aldaar aan te tonen op een 7×7 veteranen toernooi dat zij het spelletje nog steeds niet verleerd zijn ( zie nieuws item Oldies on tour ). Maar gelukkig is daar altijd het droom duo van DFC , na al die jaren nog steeds onafscheidelijk , die deze klus op zich namen. Cees van Woerkom als coach en Ton Lucas als leider trokken naar Brabant om de selectie van DFC te begeleiden. Dat beide heren na al die jaren samen nog steeds een andere kijk op ¬†voetbal hebben , getuige deze foto van vanmiddag. Bert Huijbens hanteerde vandaag als stand in de vlag.

IMG-20150509-WA0003

 

DFC kreeg in deze wedstrijd de beste kansen maar de eindpass bleef uit. DFC pakte nog wel de voorsprong na een mooie pass van Rick , was het Mark die de 0-1 noteerde. Enige verwarring in de verdediging van DFC zorgde voor de 1-1. DFC drong nog wel aan maar lukte niet om de voorsprong te pakken. Aan de andere kant van het veld was het keeper Danny Peeters die met enkele reddingen de tegenstander van het scoren te houden.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com