D2 verbetert zich maar is niet efficiënt genoeg

3 mei 2015 1271x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D2 verbetert zich maar is niet efficiënt genoeg

 2 mei 2015 DFC D2 – ASWH D?

Onder een prachtig zonnetje, en op echt gras start D2 de wedstrijd tegen een team van ASWH. Helaas zijn er weer aardig wat afwezigen, dus moeten er spelers ingeleend worden.

D2 start redelijk, al krijgt ASWH in de eerste minuten wel een kans, die er niet ingaat. Langzaam stabiliseert zich het spel, en DFC is zeker niet minder. Wat er vandaag echter aan schort, is efficiënt omgaan met de kansen. De tegenstander doet dat wel, en van de vijf counters die de ploeg er uit gooit, eindigen er vier in het doel. Ongelofelijke goals met stiftjes en afstandschoten vlak onder de lat. Langs de kant beginnen we door te krijgen dat we niet naar het ASWH team zitten te kijken dat als derde in de competitie is geëindigd. DFC krijgt in de eerste helft zo’n vijf goede kansen, maar ze gaan er niet in. Of ze zijn net te lastig, of ze worden in de handen van de ASWH keeper geschoten. Op deze manier is er geen eer te behalen.

Als met een 0-4 achterstand aan de tweede helft wordt begonnen, blijft DFC het toch proberen. Maar helaas, meerdere kansen worden om zeep geholpen, en de eerste twee aanvallen die ASWH heeft gaan er gelijk in.

Wat een bizar scoreverloop, onverdiend voor onze jongens. Met een 0-6 achterstand is het lastig om de focus te blijven houden, en de wedstrijd eindigt dan ook in 1-7 (Nick laatste minuut). Toch complimenten voor de vechtlust jongens!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com