7×7 slotavond deel 3 : Catenaccio grote winnaar

29 mei 2015 1131x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7×7 slotavond deel 3 : Catenaccio grote winnaar

De winnaar is bekend. Na 2 spannende avonden met strijd en sportiviteit was vandaag de avond waarop de kaarten werden geschud. Wie word de grote winnaar DFC 7×7 editie 2015 ?

Ook vanavond werd er weer volop gestreden. In de verliezers poule was het de strijd om toch nog zo hoog mogelijk te eindigen , de winnaars poule was het toneel om de eeuwige roem te pakken en met de prijs van overall winnaar van dit toernooi te worden.

Naarmate de schemering langzaam inviel werd deze strijd gewonnen door Catenaccio. Zij zijn dit jaar de grote winnaar van DFC 7×7 en zullen volgend jaar deze titel gaan verdedigen.

DFC’s voorzitter Maarten Janssen roemde de organisatie olv Fred Eland. Vele vrijwilligers stonden klaar om de wedstrijden in goede banen te leiden. Scheidsrechters , kantine- en keuken personeel , maar ook de mensen die de uitslagen verzorgden en bv Jan de ballenman.  Met grote trots mag worden terug gekeken op deze editie. Eens temeer toont DFC aan nog steeds een club te zijn die dit soort evenementen vlekkeloos laat verlopen.

Na afloop van de prijs uitreiking was het zanger/entertainer Jordy Carrero die de stemming in de kantine nog een keer opzweepte en er voor zorgde dat de mensen nog lang niet naar huis gingen.

7×7 editie 2015 is weer ten einde , maar de spelers kijken nu alweer uit naar 2016

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com