Winst voor D3!

12 april 2015 991x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winst voor D3!

Voor een wedstrijd zeg ik altijd tegen mijn fanatieke zoon, die altijd wil winnen, dat hij rekening moet houden met verlies. Dat het om de ervaring gaat die je als eerstejaars D speler opdoet en niet zozeer om de winst. Het is nu eenmaal een zware competitie, we verliezen wat meer dan we winnen. Steen vast krijg ik hetzelfde antwoord. Je moet vertrouwen hebben, vandaag lukt het vast en gaan we winnen! En zo is het maar net. Blijven vertrouwen in het team! Zaterdag hebben de D3 spelers dan ook laten zien wat ze waard zijn. Met 0-6 is er uit gewonnen bij Heerjansdam. Niet omdat de tegenstander zwak was maar omdat er keihard gewerkt is!

In de eerste minuut wist Youri te scoren. En dat gaf het team zichtbaar vertrouwen. Aanvallen werden goed opgebouwd vanuit het middenveld en de spelers van DFC wisten elkaar goed aan te spelen. Er werden mooie kansen gecreëerd waardoor Noah, Delani en Tekin er 0-5 van konden maken tot de rust. Met zo`n tussenstand is het belangrijk de 2e helft net zo gemotiveerd te starten als de 1e helft. Voordat je het weet krijg je een paar doelpunten tegen maar hier was geen sprake van. De 2e helft werd er net zo hard gewerkt en wist DFC er zelfs 0-6 van te maken. Heerjansdam heeft nog wat kansen gehad maar heeft niet kunnen scoren.

De laatste 2 wedstrijden zagen we al dat het team vooruitgang boekte maar nu was het een topwedstrijd. De ervaren spelers krijgen meer spelinzicht en beheersen het positiespel steeds beter. De nieuwe spelers leren zichtbaar elke week en krijgen meer vertrouwen wat hun spel ten goede komt. Hou vast mannen! We hebben de komende weken een druk programma dus jullie kunnen aan de bak!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com