Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering (11 mei, 20:30 uur)

30 april 2015 1852x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering (11 mei, 20:30 uur)
Uitnodiging Buitengewone Algemene Ledenvergadering (11 mei, 20:30 uur)

Het demissionair bestuur van DFC nodigt hierbij de leden van de vereniging DFC uit tot het bijwonen van een Buitengewone Algemene Ledenvergadering, die gehouden zal worden op maandagavond 11 mei 2015 om 20:30 uur in de kantine van het clubgebouw aan de Reeweg-Oost te Dordrecht.

Het bestuur geeft hiermee gehoor aan het verzoek van de Onderzoekscommissie van DFC, welke eind november 2014 van de Ledenvergadering de opdracht meekreeg om op zoek te gaan naar nieuwe bestuurders en complementerend kader, nadat het zittende bestuur eerder die maand was afgetreden.

De Onderzoekscommissie heeft hiertoe verzocht, daar haar initiële deadline van 1 maart reeds verstreken is en er vooralsnog helaas geen positief resultaat kan worden gepresenteerd aan de leden van DFC. Zij wenst de ontstane situatie met de leden te bespreken.

De resultaten van de commissie zijn ernstig teruggeworpen, nadat afgelopen weekend kandidaat-voorzitter Maarten Janssen de leden van de Onderzoekscommissie in kennis heeft gesteld van zijn besluit om zijn kandidatuur voor een verlengd voorzitterschap van DFC alsnog in te trekken.

Als motivatie voor zijn beslissing heeft hij aangeven, ondanks de voorgenomen plannen van de Onderzoekscommissie, geen mogelijkheden meer te zien om met de beschikbare personele en financiële middelen de moeilijke situatie waarin de vereniging zich momenteel bevindt – en de daaruit voortvloeiende toekomstperspectieven – nog positief te kunnen veranderen.

Wanneer je zelf niet langer meer de tijd en energie kunt opbrengen en de overtuiging mist dat doelen behaald en ambities waargemaakt kunnen worden, dan is dat niet goed voor je daadkracht en geloofwaardigheid als voorzitter en kun je onmogelijk anderen nog inspireren of voor de club activeren” aldus Maarten in een toelichting. “Sinds mijn aantreden heb ik mij vol overgave ingezet in een poging om DFC weer vitaler te maken en het verenigingsklimaat te verbeteren. Helaas moet ik constateren daarin niet geslaagd te zijn en onderwijl heb ik teveel teleurstellingen en frustraties geïncasseerd. Dat werkt verlammend en ik voel me machteloos. Opgeven past totaal niet bij mijn karakter, maar op deze manier kan ik niet doorgaan. Ik moet tenslotte ook aan mijn nieuwe privé en professionele situatie denken die anders hinder ondervinden van mijn vrijwilligerswerk voor DFC”.

Ook de beoogde nieuwe penningmeester Mario Ghidini heeft inmiddels zijn kandidatuur ingetrokken naar aanleiding van het besluit van Maarten. Beide spelers van DFC 2 waren met elkaar een verbinding aangegaan met betrekking tot de beschikbare bestuursfuncties.

De onderzoekscommissie zoekt, naast de 2 beschikbaar gekomen bestuursfuncties, verder nog naar iemand voor de rol van roostermaker/personeelsplanner voor de kantine en vraagt (familieleden of kennissen) van leden en sympathisanten om zich hiervoor beschikbaar te stellen. Omdat de tijd begint te dringen komt men vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk in contact met geïnteresseerde kandidaten.

Wanneer u bereid bent om onze vereniging vooruit te helpen en zitting te nemen in het nieuwe bestuur of in een andere rol iets voor de vereniging wilt betekenen, of wanneer u wellicht hierover eerst nog iets meer te weten wilt komen, dan verzoeken wij u contact op te nemen via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl of via voorzitter@dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com