Danny Slegers nieuwe trainer DFC

30 april 2015 2189x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Danny Slegers nieuwe trainer DFC
Danny Slegers nieuwe trainer DFC

DFC presenteerde deze week Danny Slegers als nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Na een periode van 7 jaar als trainer van sc Amstelwijck , de club waaraan hij zijn gehele leven al aan verbonden is , werd het tijd voor een andere richting.

De technische commissie van DFC heeft na een goed gesprek met Danny een overeenkomst kunnen sluiten  voor voorlopig een seizoen. Danny Slegers ziet deze klus als een uitdaging, de club moet na een moeilijke periode weer de weg naar boven zien te vinden en Danny hoopt daar een steentje aan bij te kunnen dragen. ” Ze gaan proberen om spelers , die hier in het verleden hebben gevoetbald , terug te halen. Samen met de spelers die er nog zijn , moeten we daar weer een leuk elftal van gaan maken “

Danny Slegers kan ook volgend seizoen  beschikken over de leiders Gerard Bos en Martin van Wijngaarden , die beiden hebben aangegeven door te gaan en Danny bij te staan als nieuwkomer binnen de club.

 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com