Terugblik op de laatst gespeelde wedstrijden van onze DFC MB meiden!!!!

19 april 2015 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terugblik op de laatst gespeelde wedstrijden van onze DFC MB meiden!!!!

Weer even een terugblik op de gespeelde wedstrijden van onze DFC MB meiden.

Na de grote nederlaag tegen Achilles Veen stond ons weer een moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander te wachten.Ojc Rosmalen was de kampioen van een 1e klasse competitie en dus nu favoriet voor de titel in de Hoofdklasse.
We speelde uit op een onwennig tijdstip(14:45uur)op een wel heel mooi complex.We speelde in ons flitsende uittenue wat wel heel erg opviel bij menig toeschouwer.
We begonnen goed en gretig en kregen net als Ojc een paar kansjes.Amber heeft zich opgeofferd om de rol van keepster in te vullen.Ze was geblesseerd aan haar rug maar wilde toch beginnen.Na een paar goede vangballen en ingrepen kwam ze in botsing met de ojc spits en dat werkte positief want met haar vaste rug ging het een stuk beter.Ojc kwam op voorsprong door een eigen doelpunt van onze Lotte die per ongeluk tegen een harde voorzet aanliep 1-0.En ook de 2-0 viel nog voor de rust.Ojc speelde een beter positiespel maar de wedstrijd was wel min of meer in balans.Vlak voor rust ging Lisanne met een mooie dribbel actie het strafschop gebied in maar werd op het moment van schieten van achter aangetikt maar de scheidsrechter zag er geen strafschop in,jammer want een hoop mensen zagen het anders.
In de kleedkamer de meiden opgepept en opdracht gegeven om nog feller en krachtiger te jagen op de bal.
Dit vulde de dfc meiden goed in waardoor wij de tweede helft het overwicht hadden.Toch was het pech dat we eerst de 3-0 moesten incasseren.Ook deze goal scoorde we zelf en deze keer was het Sharon die de een harde voorzet verkeerd raakte en de bal langs Amber zag glippen 3-0.Dat was wel een domper maar een schepje er boven op en gaan voor de aansluittreffer.We werkte allemaal erg hard en dat werd beloond toen Lonneke een vrije trap ging nemen en de bal vanaf een meter of 20 over het muurtje aan de binnenkant van de paal in de goal zag ploffen 3-1 Yes !!! de spirit was terug en we geloofde erin dat we de wedstrijd konden kantelen.Kort na de 3-1 werd de bal uit het strafschopgebied van ojc geschoten richting middenlijn waar Lotte alert op reageerde en de bal in de ren vol raakte. De bal was lang onderweg en de ojc goalie toucheerde de bal via de onderkant van de lat terug in haar handen.Jammer was de eerste reactie maar de zeer neutrale scheidsrechter had het net achter de lat zien opbollen dus hij gaf een geldig doelpunt 3-2 !!! met nog 15 minuten te gaan.We kregen nog een goede kans van Charissa.Melissa zette druk op de rechtsback en pikte de bal aan de zijkant van het 16 meter gebied en speelde Charissa aan die de bal direct op haar schoen nam en de bal maar net over de lat zag scheren.We kregen nog een aantal kansen maar het was ons niet gegund om de verdiende gelijkmaker te maken.
Jammer meiden wat betreft de kansen en zeker met deze geweldige inzet hadden we echt meer verdiend!!!
Volgende keer Oranje-wit uit dus dat wordt een derby om onze 1e 3 punten te pakken!!!!

Na de onverdiende nederlaag tegen Ojc de derby uit tegen Oranje-wit dat betekend een spektakel,want Oranje-wit is toch een stuk beter gaan voetballen en nu dus een geduchte tegenstander.
Voor de wedstrijd een leuke ontmoeting met de nieuwe trainer van Oranje-wit want Dhr Attasio is ook mijn trainer geweest toen ik bij DFC in C1 speelde.
De wedstrijd begon gelijkwaardig maar na een minuut of 10 speelde Charissa zich met een mooie dribbel vrij in het strafschop gebied en plaatste de bal strak langs de keepster in de verre hoek 0-1.Na een botsing tussen Lotte en tegenstander(hoofden tegen elkaar)moest de goed spelende mid-mid van or-w het veld verlaten met een behoorlijke hoofdwond.Kort na deze botsing scoorde we de 0-2.Weer was het Charissa die door een mooie diepte bal van Lindy alleen op de keepster afkon gaan,deze keerde het eerste schot maar via de kluts kon Charissa de bal in de goal lopen.Ook bij deze actie raakte een or-w speelster ernstig geblesseerd en kon ook niet meer verder spelen wat een extra domper was voor het team van Oranje-wit.Vlak voor rust kwam Or-w nog op 1-2.Na de rust nam or-w het heft in handen en zette extra druk naar voren.De mid-mid die was weer opgelapt met een hechtpleister en die nam haar team op sleeptouw om minimaal de gelijkmaker te maken.Ook wij kregen nog een paar kansen maar konden het verlossende doelpunt niet maken.Oranje-wit bleef aandringen en hun beste kans werd door onze goalie Kimberley om zeep geholpen.
Uiteindelijk klonk daar voor ons het verlossende fluitsignaal en gingen wij met de 3 punten naar de andere kant van het spoor.
GOED GESPEELD ,TOP INZET MEIDEN!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com