Paaskamp 2015 , terugblik (1)

12 april 2015 979x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp 2015 , terugblik (1)

Nu de leiding en de kinderen weer tot rust zijn gekomen , is het tijd voor een terugblik van het paaskamp 2015.

Net als verleden jaar was er gekozen voor accommodatie de Kieviet in Esbeek. Een geweldige locatie midden in de bossen. Als thema was er gekozen voor Safari , zodoende werden de teams vernoemd naar het thema.

Het goede weer zorgde voor een optimaal gebruik van het bos , waar vele spelen werden gespeeld. Maar ook het bijgelegen voetbalveld heeft voor menig plezier gezorgd.De leuke spelen die waren bedacht door de leiding werden fanatiek uitgevoerd , want ook al is het voor de lol , er moet een winnaar komen. Dit jaar waren de Giraffen olv Marco Hendriks de grote winnaars van dit paaskamp. Het team bestond uit : Julian , Max , Marciano , Sander , Amy , Dylaina en Quincy.

Het avondprogramma had een verrassende gast , Jeroen van Wijnen kwam naar het kamp om Levend Bingo te presenteren. Een zeer geslaagde avond. Maar ook de jaarlijkse spooktocht word nog enkele weken over nagesproken.

Het eerste moment dat echt iedereen stil was , kwam op zondagochtend. Een speciale kickbox training door sportschool de Ringer olv Rob Vernes zorgde hiervoor. Bloedfanatiek sloegen en trapten de kinderen in het rond , maar wel onder professionele begeleiding zodat er geen blessures kwamen.

Al die inspanningen zorgen voor een knorrende maag , en de keukenbrigade toverden elke avond een lekker maaltijd op tafel: friet, macaroni en krieltjes doperwtjes/worteltjes en kipfilet en zondag overheerlijke pannenkoeken.

De kijkmiddag werd goed bezocht en de ouders zagen dat het goed zat , de kinderen waren zo druk bezig dat menig ouders onopgemerkt bleven.

Op dit moment is de leiding nog druk bezig alle foto’s te verzamelen en zodra dit gereed is komt dit uiteraard op de site.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com