Ongeinspireerd D2 krijgt klop

26 april 2015 1067x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ongeinspireerd D2 krijgt klop

 25-04-2015 ASWH D4 – DFC D2

Vandaag blijkt eens te meer dat als het hoofddoel bereikt is (kampioen worden), het erg lastig is om de focus op een nieuw doel te krijgen. Met maar 11 spelers (vakanties, afwezigheid) start D2 de wedstrijd.

ASWH, aangevuld met spelers uit een hoger team, is op alle fronten vandaag beter. DFC heeft, zo lijkt het, inzet en concentratie in de kleedkamer achtergelaten.

Na een kwartier is het al 3-0 en bij rust staat het 4-1 voor ASWH (DFC goal van Dyron uit een counter). Het laatste restje verzet is gebroken en na de rust loopt ASWH verder uit tot 10-2 (nog een goal van Dyron). Extra jammer zijn de spierblessures van een ASWH speler en van Dyron, waardoor DFC het laatste kwartier met 10 man moet spelen. Wellicht speelt het kunstgrasveld hierin een rol. Snel vergeten deze wedstrijd, want volgende week komt ASWH naar de Reeweg. Dan starten we weer met 0-0 en is er een kans op eerherstel. Zet hem op jongens!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com