KAMPIOENEN!!!

19 april 2015 1687x bekeken, 3 reacties »

Als je als hobby voetbal hebt dan is het leuk als je wint, en fantastisch als je kampioen wordt. Maar meer dan dat gaat het er over dat je als team plezier hebt. Dit wordt maar al te vaak vergeten omwille van de resultaten.

D2 is een team, waar met veel plezier gespeeld kan worden, waar hard gewerkt wordt en de jongens geloven in een goede afloop van een wedstrijd. Na het afgelopen najaarsseizoen, waar D2 goed speelde, maar nipt een aantal wedstrijden verloor, heeft D2 dan nu gezien dat het allemaal ook de goede kant op kan rollen. Een beloning voor alle energie die door spelers en begeleiders in het team is gestoken.

Ondanks tegenslagen als vertrokken spelers, moeizaam op gang komende trainingen na de winterstop, de vele afgelastingen, geen vaste keeper, ziektes/blessures etc, staat er nu een kampioensbeker bij de jongens thuis. En dat is een felicitatie waard! Grote dank ook voor het vaste begeleidingsteam Patrick, Marco en Enzo en iedereen die een bijdrage heeft geleverd.

Het kampioenschap werd gevierd met een frisse, eh nee fris was het zeker niet, zeg maar koude duik in de sloot achter het hoofdveld. Zie de foto’s.

D2 zijn: Damian, Denilson, Dyron, Eren, Jan, Julian, Kayo, Lotfi, Marciano, Nick, Max, Ryan, Xuwen en Yordi, en als stand-in vandaag Angelo. Begeleiding: Patrick, Marco en Enzo.

Zie voor het wedstrijdverslag het andere stukje.

3 reacties

 1. Angelique de Geus 19 april 2015 om 16:19 -

  Gefeliciteerd met jullie Kampioenschap…knap hoor !!

 2. a.p.heijstek 19 april 2015 om 21:04 -

  Felicitaties!
  En..altijd mooie foto’s en keurige verslagen!

 3. cees rombout 19 april 2015 om 21:07 -

  GEFELICITEERD JONGENS !!!!!!!!

  TOP GEDAAN EN VOLGEND SEIZOEN OPNIEUW KNALLEN!!!!!!!!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com