DFC herstelt zich knap met gelijkspel

6 april 2015 1029x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC herstelt zich knap met gelijkspel

DFC had op tweede paasdag de kans zich te herstellen van de blamage van afgelopen zaterdag tegen Dubbeldam. Dat gebeurde met een gelijkspel.

Voor aanvang van deze wedstrijd was het allereerst zaak om de neuzen weer dezelfde kans op te krijgen en daar waren een aantal goede gesprekken voor nodig. De technische staf slaagde daarin en zo stond Danny Peeters weer op het veld met zijn handschoenen aan. De eerste helft was gelijk opgaand en beide teams wisten weinig kansen te scheppen. De eerste de beste kans die TVC Breda kreeg enkele minuten voor rust was ook gelijk raak en de ruststand was hierdoor 0-1.

De tweede helft tapte DFC uit een ander vaatje. DFC wist de tegenstander meer en meer de wil op te leggen en was enigszins de bovenliggende partij. DFC had ook in de tweede helft nummeriek in het voordeel moeten zijn. Een doorgebroken speler van DFC  werd neergehaald en daar waar rood op zijn plaats was , kwam TVC met geel goed weg. Ondertussen bewees Danny Peeters zijn meerwaarde voor de thuisploeg door een goed genomen vrije trap knap onschadelijk te maken. 5 minuten voor het eindsignaal was daar dan toch de verdiende gelijkmaker door Sabik Karasahin , 1-1.

Met enig fortuin had DFC vandaag de volle buit kunnen pakken. Het gelijke spel van vandaag was echter al een goed resultaat. De belangrijkste winst van vandaag was niet zo zeer het punt , maar wel het herstel van het team en de saamhorigheid die weer werd getoond.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com