D3 feliciteert D2

20 april 2015 1045x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 feliciteert D2

D2 spelers en coaches: gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Mooi gedaan hoor! Jullie harde werken is beloond. Bij de D3 wordt er ook hard gewerkt, al is dat niet zichtbaar in punten. Na de winst bij Heerjansdam stond donderdag jl. de thuiswedstrijd op het programma. Vol goede moed zijn onze spelers de wedstrijd begonnen. Helaas had Heerjansdam nu een aantal andere spelers opgesteld en lukte het DFC niet om te scoren. Uiteindelijk hebben we verloren met 0-1. Zaterdag stond de wedstrijd thuis tegen Sliedrecht op het programma. Ook bij deze wedstrijd werd de inzet van de D3 niet beloond met winst. Jammer want er waren uiteindelijk meer kansen voor DFC dan voor Sliedrecht. Maar goed… je moet scoren om te winnen en dat lukte Sliedrecht wel. Verloren met 0-2 maar beste spelers… jullie hebben wederom veel inzet laten zien en beter spel. Hou vast en veel succes bij de volgende wedstrijden.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com