Zwak DFC verliest terecht

21 maart 2015 1215x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zwak DFC verliest terecht

DFC speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen  hekkensluiter ONI. Vooraf werden kansen toebedeeld voor de winst , maar het wedstrijd beeld was totaal anders.

Het begin van de wedstrijd gingen beide partijen nog gelijk op. ONI was de ploeg die de eerste kans kreeg en de bal uit de rebound , die terug kwam van de paal , in het net schoot. Terecht was het vlagsignaal voor buitenspel , die door de scheidsrechter werd overgenomen. DFC kreeg na een kwartier spelen een uitgelezen kans om de 1-0 te noteren , een 1 op 1 kans met de keeper werd echter niet tot doelpunt gepromoveerd door Jordy Boogerts. Daarna nam ONI het initiatief en gaf deze de gehele wedstrijd niet meer af. Na bijna 20 minuten spelen werd de bal zeer slecht uitverdedigd en kon ONI dwars door het centrum heen lopen om de 0-1 te noteren.Enkele minuten later was wederom slecht uitverdedigen de aanleiding van de 0-2. Ipv de bal terug te spelen op keeper Danny Peeters , werd de bal naar de zijkant gespeeld. ONI pakte deze bal op en scoorde na een goede voorzet. Op slag van rust kreeg DFC nog de mogelijkheid om de aansluiting te pakken , maar verzaakte.

De tweede helft had echter het zelfde beeld , ONI domineerde DFC. Na 20 minuten spelen in de tweede helft was er een mooi schot in de verre hoek die de 0-3 betekende. DFC zette daar een paar kleine kansen tegenover , maar stootkracht ontbrak.Het was aan DFC doelman Danny Peeters te danken dat ONI vandaag niet met dubbele cijfers naar huis ging.

Een zeer zwak optreden van de thuisploeg. Snel vergeten deze wedstrijd en hopen op een beter resultaat volgende week.Saillant detail was dat de gewisselde spits Rimaikel Geertruida niet de moeite nam om zijn ploeggenoten te steunen en direct naar huis ging , slechte instelling.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com