Terugblik laatste 3 gespeelde wedstrijden DFC MB1 !!!!!!

14 maart 2015 912x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Terugblik laatste 3 gespeelde wedstrijden DFC MB1 !!!!!!

Hier nog even een terugblik op de laatste 3 gespeelde wedstrijd dit jaar.

Na een lange winterstop vanaf begin december mochten we op 17 januari weer aantreden tegen Be Ready uit Hank.
We moesten strijden om een plekje bij de laatste 16 van het bekertoernooi.
We begonnen erg rommelig en speelde over het algemeen op de helft van Be ready maar de echte kansen bleven uit. Toch wisten we te scoren ,Charissa werd onrechtmatig afgestopt in het strafschopgebied en kreeg daardoor een strafschop toegekend.
Celia nam de strafschop feilloos en zette de verdiende 1-0 op t scorebord. Daarna kregen we nog wel kansen maar miste de scherpte om bal over de doellijn te krijgen. Vlak voor de rust kregen we nog een strafschop toegekend en weer verzilverde Celia door de bal in de andere hoek te plaatsen 2-0 .Na de rust was het spelbeeld het zelfde ,DFC bleef aandringen om de score te verhogen maar moest ook alert blijven want Be Ready kon het ons met een snelle uitbraak zeer moeilijk maken. Door een klein misverstandje bij onze keepster reageerde de snelle spits van de bezoekers sneller dan de verdedigers en scoorde de aansluittreffer 1-2.Dit was een kantelpunt in de wedstrijd en kreeg Be Ready meer kansjes. Het zag ernaar uit dat de 2-2 eerder zou vallen dan 3-1 ,maar met wat geluk en goed verdedigingswerk hielden we stand.
Met een mooie hard in de verre hoek geplaatst schot hielp Lisanne de bezoekers uit hun droom en zette de toch wel verdiende 3-1 eindstand in de boeken. Met dit resultaat zijn we een ronde verder .

Na weer een hoop afgelaste wedstrijden eindelijk weer een wedstrijdje .Op woensdagavond 25 feb moesten we richting Ottoland om met het sterke VVAC te strijden om en plek in de kwartfinales van het bekertoernooi.
Voorheen een paar keer tegen elkaar gespeeld met gelijkspel en een 4-2 winst wisten we dat het een goede ploeg is die het ons heel moeilijk kan maken. Vanaf de aftrap gingen we vol in de aanval wat resulteerde in een aantal goede doelkansen maar na een kwartier nam VVAC het heft in handen en met goed combinatie voetbal en mooie goals domineerde zij de gehele wedstrijd. Met de rust stond het al 4-0 en na rust prikte zij er nog 4 bij. Helaas meiden vvac speelde een hele goede wedstrijd waar wij geen antwoord op hadden en stuurde zij ons met die pijnlijke 8-0 nederlaag naar huis.
De eerst volgende wedstrijd is voor de competitie en dat gaan zware wedstrijden worden want we zijn ingedeeld in de Hoofdklasse.

28 februari dan eindelijk het begin van de nieuwe competitie. Als eerste de krachtmeting tegen het voor ons onbekende Achilles Veen.
Het weer was goed ,het veld lag er prima bij en we hadden een goede scheidsrechter weten te strikken om dit duel te lijden. Vanaf het eerste fluitsignaal ging het redelijk gelijk op maar binnen 5 minuten stuurde we met een mooie pass Charissa alleen op de keepster af ,ze controleerde de bal goed en ronde koelbloedig af 1-0 .Een paar minuten later een vrije trap mee ,vanaf de zij/middellijn nam Lotte de bal snel en met een mooie pass zette zij de goed inlopende Celia oog in oog met de keepster en weer had die geen schijn van kans want ook Celia knalde deze bal prima in de netten 2-0 !!!! Wat een begin zeg want achterin konden we goed stand houden want de Achilles aanvallen strandde of buiten de 16 of onze keepster Amber zat er goed tussen.

We kregen nog een paar goede mogelijkheden Charissa,Lisanne en Diana kregen toch hele goede kansen om voor de rust al op een 4 of 5 -1 voorsprong te staan maar helaas moesten we toch voor de rust een goal incasseren.2-1
Na de rust was er echt helemaal niks meer te zien van de goede eerste helft en mislukte alles en bij Achilles ging het lopen ,zij scoorde snel de 2-2 en de 2-3 en na de 2-4 waren we helemaal het spoor bijster. We miste de kracht en de vorm om terug te vechten en bijna iedere aanval was raak. Was t niet door een ongelukkig balletje dan wel door een mooi of zelfs zeer mooie goal ,nog een terechte strafschop en uiteindelijk stond t 2-9 .Allemachtig wat een tik was dit maar het duel bleef goed sportief en ook de zeer goed fluitende Wolfgang heeft hier zijn aandeel ingehad. Dank hiervoor !!!!!!
Helaas kop op en ons proberen te herpakken in het volgende duel tegen het sterke OJC ROSMALEN !!!!

Zet m op meiden !!!!

Gr Cees & Frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com