DFC toont veerkracht ,helaas geen winst

28 maart 2015 1408x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC toont veerkracht ,helaas geen winst

DFC had vandaag een late wedstrijd uit tegen Boeimeer op het programma. Dit gebeurde zonder trainer Daaf Stok , die afgelopen week de handdoek in de ring gooide. Collega trainer Jan Stijger blijft wel aan en maak het seizoen af als hoofd verantwoordelijke.

Na een aantal slechte wedstrijden , waarin de resultaten tegen vielen en ook de inzet ver onder maat bleven , was het DFC die vandaag aantoonde wel degelijk de juiste mentaliteit te bezitten. Na amper 4 minuten spelen keek DFC tegen een 1-0 achterstand aan. Met de juiste spirit was het na 10 minuten spelen 1-1. Uit een afgeslagen corner aarzelde Tim Huijbens geen moment en haalde hard uit. De ruststand was 1-1.

De tweede helft toonde een gelijk beeld , met kansen voor beide teams. Balverlies in de aanval van DFC leidde tot een counter van Boeimeer die deze kans niet onbenut liet en de 2-1 noteerden. Deze score was voor DFC helaas ook de eindstand.

De ene nederlaag is de andere niet. Vandaag was er volop inzet en teamspirit. Met de juiste mentaliteit die vandaag werd getoond , kan DFC in hopelijk rustiger vaarwater de competitie goed afsluiten en uit kijken naar volgend seizoen.

DFC ging vandaag niet in het strafboekje van de scheids , en dat was mede te danken aan zijn uitstekende leiding.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com