D3 boekt vooruitgang!

29 maart 2015 890x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 boekt vooruitgang!

De beste stuurlui staat aan wal! We kennen het gezegde en zeker bij voetbal weten we langs de lijn heel goed wat er  tijdens de wedstrijd anders of beter zou kunnen. Zo staan wij, enkele ouders van de D3 spelers, ook elke wedstrijd langs het veld. En zien wij ook soms acties waarbij we tegen elkaar zeggen dat het beter zou zijn geweest als die actie net iets anders was ingezet. Maar we zijn ook trotse ouders, trots op de prestaties die elke week weer geleverd worden. En zaterdag was zo`n wedstrijd waarbij we niet alleen trots maar ook met plezier keken naar de zichtbare vooruitgang die het team liet zien. Het was de thuiswedstrijd tegen Pelikaan, de koploper in de competitie. We zagen combinaties die we nog niet eerder hebben gezien, er werden meer kansen gecreëerd en er werd hard gewerkt. Zeker in de eerste helft werd er goed gespeeld, wat er toe leidde dat we met 2-1 voorsprong de rust in gingen. Tweede helft ging het allemaal iets minder en Pelikaan maakte daar goed gebruik van. Het leek wat rommeliger op het veld en uiteindelijk heeft Pelikaan met 2-3 gewonnen. Jammer, maar als je weet dat we de uitwedstrijd met 6-1 verloren en vorige week nog met 6-3 verloren van Oranje Wit is dit een hele verbetering!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com