Alle activiteiten deze week afgelast

2 maart 2015 2000x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Alle activiteiten deze week afgelast

Uit dankbaarheid en respect voor wat Pleun van Gelderen voor DFC heeft betekend, heeft het bestuur besloten om alle activiteiten voor deze week af te gelasten. In verband met het overlijden van Pleun zal de clubvlag van DFC de komende dagen op de accommodatie halfstok hangen en blijft de voordeur gesloten.

DFC zal de KNVB verzoeken om het wedstrijdprogramma voor aanstaande zaterdag (thuis- en uitwedstrijden) te schrappen.Deze week zal er dus ook niet getraind worden door onze jeugd en senioren. Het toernooi van de E-pupillen op donderdagavond gaat evenmin door.

Verder zullen ook de tafeltennis, badminton en klaverjas-activiteiten geen doorgang vinden.

Het bestuur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com