Vrijwilliger gezocht voor interactieve KNVB-workshop ‘Ledenontwikkeling’

23 februari 2015 1503x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilliger gezocht voor interactieve KNVB-workshop ‘Ledenontwikkeling’
Vrijwilliger gezocht voor interactieve KNVB-workshop ‘Ledenontwikkeling’

Als vrijwilliger bij een voetbalvereniging steek je veel tijd en energie in het reilen en zeilen van je club. De KNVB ondersteunt clubs en vrijwilligers hier graag bij. Daarom organiseert de KNVB, samen met Hoofdsponsor ING en warming-up partner Continental, in het hele land KennisAvonden. Tijdens deze gratis bijeenkomsten doe je waardevolle kennis op, wissel je relevante informatie uit en ontmoet je bestuurders en coördinatoren van andere voetbalverenigingen.

Op 30 maart 2015 vindt bij voetbalvereniging Unitas’30 te Etten-Leur een van die KennisAvonden plaats. Tijdens deze avond staat het thema “Ledenontwikkeling” op het programma:

  • Hoe speel je in op de veranderende behoefte van je leden én potentiële leden.
  • Heb je ook te maken met ontwikkelingen in het ledenbestand?
  • Denk je ook na over welke doelgroepen interessant kunnen zijn voor je vereniging?

In deze interactieve workshop word je geïnspireerd over de meerwaarde van diverse doelgroepen in je vereniging. Wij zijn nog op zoek naar een vrijwilliger die namens en voor DFC mee wil denken over dit onderwerp. Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op door middel van een email aan vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com