Voorbeschouwing Oosterhout – DFC

19 februari 2015 861x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing Oosterhout – DFC

DFC zal zaterdag de competitie weer oppakken na de winterstop. De vooruitzichten voor zaterdag zijn goed. Eerder deze competitie werd er nl thuis gewonnen van Oosterhout met 4-2.

Een geslaagd trainingskamp met hierbij een extra stimulatie geven om de competitie weer met goede moed op te pakken. Weliswaar nog enigszins laag op de ranglijst  doet DFC het voortreffelijk en loopt het 1 op 1 , 12 punten uit 12 wedstrijden. Een overwinning zaterdag zal gewoonweg een stijging van plaats 11 naar plaats 7 op de ranglijst kunnen betekenen. De ploegen boven DFC staan nl vrij dicht bij elkaar en dat vergroot de spanning. De uitwedstrijd begint om 14.30 uur.

Bezoekadres :

Sportpark Contreie
Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
0162-458406

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com