Paaskamp : nog enkele plaatsen over

13 februari 2015 2158x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp : nog enkele plaatsen over

Paaskamp 2015_A3

 

De inschrijvingen gaan al snel , dus wees er snel bij want vol= vol en dit feest wil je toch niet missen.

En dit kamp kan natuurlijk niet zonder sponsors. Wilt U nog sponsoren of weet U een sponsor , aarzel dat niet om contact op te nemen met de leiding. Een mooie plek in het befaamde paaskamp boekje is uw deel. Bel hier voor naar Bianca 06-27576905 of Kirsten 06-51663730.

Van 3 tm 6 april zal de DFC jeugd de omgeving van Esbeek weer onveilig maken met speurtochten en griezeltochten. Een jaarlijks terugkerend feest wat niet gemist mag worden natuurlijk. En inschrijvingen is vanaf nu mogelijk.  Download hier het Inschrijfformulier Paaskamp 2015 of haal het in de kantine en lever deze in bij je trainer of leider. Zorg dat je er op tijd bij ben, want vol is vol.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com