DFC 1 weet niet te winnen.

28 februari 2015 999x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 weet niet te winnen.

Vandaag stond een thuiswedstrijd op het programma tegen SCO/TOFS. Na een verdienstelijk punt verleden week , vandaag de zware opdracht om de punten in eigen huis te houden.

Het hele seizoen begint DFC vanaf het eerste fluitsignaal goed aan de wedstrijd , zo ook vandaag. Na 4 minuten spelen mocht de scheidsrechter zijn boekje al tevoorschijn halen om de 1-0 te noteren van Mike vd Pol.  SCO/TOFS nam gaandeweg de eerste helft het initiatief enigszins over en kwam door twee treffers op een 1-2 voorsprong. Het was Sadik Karasahin die in minuut 40 er voor zorgde dat beide teams de rust opzochten met een 2-2 tussenstand.

Na rust zakte DFC voetballend terug. Mede door vakanties en vele blessures was de bank vandaag aan de lege kant vwb wisselspelers. Hierdoor was het technische duo genoodzaakt om grensrechter Enzo Fortino en reserve keeper Melvin Jongeneel de tweede helft in te brengen. Aan de inzet van dit duo en ook de rest van het team lag het niet. DFC knokte voor wat het waard was. SCO/TOFS buitte het voordeel wel goed uit en zorgde voor een 2-3 uitslag.

Dat DFC vandaag voetballend tekort kwam , dat kan gebeuren. Maar waar de ploeg wel heel trots op mag zijn , is de inzet en ook de sportiviteit die men bleef tonen. Verliezen kan , maar wel met opgeheven hoofd en in de wetenschap dat je er alles aan gedaan heb. En dat was vandaag zeker het geval.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com