DFC 1 neemt punt mee uit Oosterhout

21 februari 2015 1027x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 neemt punt mee uit Oosterhout

De velden op het eiland van Dordt waren onbespeelbaar , maar net over de Moerdijkbrug liggen de velden er beter bij. DFC ging dus op bezoek bij Oosterhout.

DFC startte voortvarend en kwam snel op een 0-1 voorsprong door Rimaikel Geertruida. Dat is ook gelijk het enige positieve wat te vermelden valt aan DFC zijde vwb de eerste helft. Waarschijnlijk lag de goede oefenwedstrijd van afgelopen week nog vers in de gedachten , want de 1-1 en 2-1 werden vrij makkelijk weggegeven.  De rust werd dan ook aangepakt om de hoofden weer vrij te maken en een betere tweede helft neer te zetten.

En dat pakte dus goed uit voor DFC. Het was Sadik Karasahin die de tweede van DFC liet aantekenen en de 2-2 noteerde.  Dat Oosterhout vlak voor het einde nog een paar keer gevaarlijk werd en de paal DFC nog redde, mocht de pret van het punt niet verpesten.

DFC blijf door dit resultaat 1 op 1 lopen , 13 gespeeld 13 punten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com