Albert Heijn Van der Poel shirtsponsor DFC1

11 februari 2015 2225x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Albert Heijn Van der Poel shirtsponsor DFC1

Met trots presenteert DFC de nieuwe shirtsponsor voor het Eerste: Albert Heijn Van der Poel. De komende 1,5 jaar prijkt het logo van de bekende supermarktketen op de borst van onze spelers.

Bij Albert Heijn hebben ze alle dagelijkse boodschappen in huis. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. Ze zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee ze je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want zij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Cees van der Poel is eigenaar van drie Albert Heijn-supermarkten te Dordrecht, ’s-Gravendeel en Sint-Willebrord. Daarnaast exploiteert hij Gall & Gall-slijterijen in Dordrecht en ’s-Gravendeel. De vestiging in Dordrecht, gelegen aan het Admiraalsplein 162, is geopend op de volgende dagen:

maandag 08:00 – 21:00
dinsdag 08:00 – 21:00
woensdag 08:00 – 21:00
donderdag 08:00 – 21:00
vrijdag 08:00 – 21:00
zaterdag 08:00 – 21:00
zondag 12:00 – 18:00

Volg Albert Heijn Van der Poel op de voet via social media:
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com