Ton van Wolferen wederom de beste darter

11 januari 2015 1558x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ton van Wolferen wederom de beste darter
Ton van Wolferen wederom de beste darter

Na een geslaagd toernooi voor de jeugd , werd het start schot gegeven voor de senioren.  Van te voren was het moeilijk inschatten wie de titel zal pakken , mede door het hoge niveau van de deelnemers. Een grote groep van 40 personen ging op sportieve wijze de strijd aan. Het duurde dan ook even voordat er duidelijk was wie de finale zal spelen.  De finale zal uiteindelijk gaan tussen Ton van Wolferen en Danny Peeters. Beide finalisten gooien ook wekelijks hun pijlen naar het bord op competitie niveau en dat was duidelijk te merken.

De licht favoriete Ton , wolfman , van Wolferen maakte zijn reputatie toch weer waar en besliste de strijd in zijn voordeel.  Hij mag zich wederom DFC Darts kampioen noemen , een titel die hij al meerdere malen heeft gewonnen.

1 Ton van Wolferen

2 Danny Peeters

3 Danny Haksteen

 

De organisatie , in handen van Robert Langevoort , Jan Pluymert en Rens Vuik , mag met een gerust hart terug kijken op een goed verlopen dag . Na afwezigheid van enkele jaren is deze dag weer terug op de agenda en zeker voor herhaling vatbaar in 2016.

Een dag kan uiteraard niet zonder sponsors en de organisatie is dan ook verheugd met de steun van :

Sip van Egmond , Peter Geijp , Bert Huijbens , Joost van Dam en de Klaverjas Commissie  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com