Strandtraining voor échte jongens

20 januari 2015 1735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Strandtraining voor échte jongens
Strandtraining voor échte jongens
De lange winterstop in het seizoen 2014-2015 noopte DFC om een oude traditie weer van stal te halen: de strandtraining.
Om niet al te vroeg uit de veren te hoeven, vertrokken de C-spelers en de D1 zaterdag 17 januari om 10.00 uur vanuit Dordrecht naar de Tweede Slag in Rockanje, om de E- en D-teams die daar een uur eerder hadden getraind af te lossen.
Onder een stralend blauwe lucht, een waterig zonnetje en een stevige bries was het zaak om snel warm te worden. Na wat speelse krachtoefeningen en een wedstrijdje sprinten gingen de trainingsjacks uit. Het daaropvolgende kegelschieten/paaltjesvoetbal werd een uitputtingsslag in het zand.
Het kegelen – oftewel met de bal pionnetjes omschieten – bleek op het strand nog een aardige opgave. Aan het eind volgde een partijspel, waarbij de jongens ontdekten dat trainen op het strand erg zwaar is, maar heel goed is voor de conditie. Terug in de kantine werden ze getracteerd op patat en ranja, waarna ze moe maar voldaan huiswaarts keerden.  foto’s strandtraining     foto’s deel 2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com