Nar Veure organiseert een carnavalsweekend op 7&8 februari bij DFC.

31 januari 2015 2506x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure organiseert een carnavalsweekend op 7&8 februari bij DFC.

Nar Veure Safaribal    Familiecarnaval 2015

 

Op zaterdag 7 februari is er een Safaribal bij DFC. Er is prijs voor de best verklede individu en groep in het motto Nar Veure gaat op Safari. Met een arsenaal aan kapellen waaronder Hofkapel Bar Gebeure, Merweboertjes, Afzakkers, Rataplan, Quiznix, WildeBRAZZ,  The Bloopers,  The Rolling Tones en de Bachanten. Met de bevriende carnavalsverenigingen de Schenkeltrappers, Merwekrabbers en de Markzotten uit Gouda bouwen we een gigantisch feessie in het Leutpaleis van Nar Veure bij DFC. Voor de muzikale carnavalsnoot zorgt Club Elluv en tevens is er een feestzanger/entertainer genaamd DJ Rocky’s. Kortom een feest om naar uit te kijken. Hopelijk tot dan! Zaal open om 20.30 uur, feest begint om 21.00 uur.
voor meer info www.narveure.nl

Op zondag 8 februari organiseert Nar Veure het Familiecarnaval.
Een heus feest voor de jeugd waarbij iedere ouder, familielid, kennis
en feestneus ook van harte welkom is. De jeugd van de Merwekrabbers,
De Schenkelbengels en de Dansmariekes zullen daarbij aanwezig zijn.
Voor de muzikale noot zal o.a. onze hofkapel Bar Gebeure en jeugdkapel
Bende van Ellende zorgen.Voor de jeugd is er entertainment en een prijsuitreiking voor het leukst verklede kind. Prins Krommediek zal met zijn hofhouding de middag om 14:00 uur openen en iedereen van harte welkom heten.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com