DFC 1 op trainingskamp

27 januari 2015 1025x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 op trainingskamp

De 1e selectie is in het weekend van 16 tot en met 18 januari op trainingskamp geweest richting Nijverdal.

http://wilgenweard.cdn.exxtra.net/skin/frontend/default/wilgenweard/images/logo.png

Onder leiding van de trainers Daaf Stok en Jan Stijger werd een programma afgewerkt waarbij naast de nodige inspanningen tijd was voor ontspanning en het bouwen aan de teamspirit. Op vrijdagavond kwam de bijna voltallige selectie rond 21.00 uur met de twee busjes aan bij het sporthotel (dank aan de klaverjas- en de evenementencomm. !).

Nadat de kamers waren ingedeeld en de bedden waren opgemaakt, is de selectie op het complex gebleven. Er was tijd voor een goed gesprek, gezelligheid, muziek, een hapje en een kleine consumptie (met dank aan de Kreko !)

Zaterdagmorgen was er na het goed verzorgde ontbijt tijd voor een bosloop/wandeling. Ook hierbij was de sfeer uitstekend. Zaterdagmiddag hebben we in Hellendoorn een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen MVV ’69.

Ondanks het verlies (2-1) waren er weer genoeg aanknopingspunten (Dennis de Vos speelde oa. een prima partij) voor een goede 2eseizoenshelft. Enige minpuntje was de teenblessure bij aanvoerder Rick vd Linden.

Zaterdagavond de stapavond. Daar waar de spelers met de trein vertrokken richting Hengelo, trok de technische staf, incl. begeleiding, zich terug in het altijd rustige Lemele.

Iedereen was daarna weer op tijd binnen.

Zondagmiddag hebben we het trainingskamp afgesloten met 1 ½ uur speedsoccer-indoor. Bij sommigen was hierbij duidelijk te merken dat de wedstrijd van zaterdag, inclusief de stapavond, zijn sporen had nagelaten.

Moe maar voldaan werd de terugreis naar Dordt aanvaard. De staf en begeleiding kijken terug op een geslaagd weekend dat in uitstekende harmonie is verlopen. Dit moet zeker houvast bieden voor de aankomende partijen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com