Uitnodiging vrijwilligersfeest Dordrecht op 9 december in vernieuwd Kunstmin

5 december 2014 1876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging vrijwilligersfeest Dordrecht op 9 december in vernieuwd Kunstmin

Op dinsdag 9 december zijn alle vrijwilligers van Dordrecht van harte welkom in het vernieuwde Kunstmin voor een spetterend Vrijwilligersfeest. Tijdens dit feest is ook de uitreiking van de vrijwilligersprijzen 2014, waarvoor ruim zestig organisatie zich hebben aangemeld. Het maakt niet uit wat voor vrijwilligerswerk u doet, waar of voor hoeveel uur. Alle Dordtse vrijwilligers zijn van harte welkom! De inloop is van 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig!

U vind de flyer hier als PDF: vwfeest 2014_def

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com