samenvatting laatste 5 wedstrijden van onze MB1 meiden!!!!!

3 december 2014 1186x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor samenvatting laatste 5 wedstrijden van onze MB1 meiden!!!!!

Er lagen nog wat vergeten verslagen op de planken van een aantal voorgaande wedstrijden en wil die nog in een samenvatting met de trouwe dfc site lezers delen.

Als eerste de bekerpoule thuiswedstrijd tegen vv De Alblas.
De Alblas was na 2 verloren wedstrijden de mindere ploeg van onze poule.De dfc meiden gingen daardoor wat ongeconcentreerd het veld in met dat klusje klaren we wel even.We kregen weer veel kansen maar de verdediging van de Alblas hield stand tot 10 min voor rust toen plotseling Dunya op kracht en snelheid haar tegenstander voor bleef en verrassend in de sprint vanaf de 16 meter en kanonskogel afvuurde en de bal hoog in de goal zag verdwijnen BAM!!!! 1-0.Nu was het ijs gebroken dachten we maar het duurde toch nog best lang voor de 2-0 werd gemaakt.De 2-0 scoorde Lotte die met een zeer scherpe voorzet de bal bij de eerste paal via de keepster over de doellijn zag rollen.Na de rust kwamen we eindelijk op dreef en namen snel afstand met mooie goals van Charissa die met 2 mooie schoten de bal in het uiterste hoekje schoot en de zeer goede keepster het nakijken gaf.Ook Minou scoorde 2 keer van dichtbij en Lisanne die met een mooie 1-2tje door het hart van de verdediging de bal snoeihard in de touwen vuurde.Uiteindelijk verlieten we het veld met een mooie uitslag 7-0 en een ronde verder in het bekertoernooi.Toppie Meiden !!!!

De wedstrijd tegen Hardinxveld was andere koek,deze ploeg is gelijkwaardig aan ons en scoren makkelijk maar krijgen ook veel tegen doelpunten te verwerken.Al snel kwamen we weer gevaarlijk voor de goal met harde schoten van Minou en Lisanne maar de goalie keepte zeer sterk en wist met handen en voeten haar goal schoon te houden.Charissa een paar keer 1 op 1 met de goalie en zag haar goed in de verre hoek geplaatste schot via de paal terug komen.ook Celia had de 1-0 op haar schoen maar zag haar afstandsschot net over de lat zeilen.En als jezelf te veel kansen nodig hebt dan krijg je m vaak zelf achter je oren.Hardinxveld liep zelfs uit tot 0-3 maar we bleven aanvallen en scoorde Minou de 1-3 en was er weer even hoop.Helaas enkele minuten later stond het alweer 1-4.Toch nog een slot offensief en Charissa maakte er 2-4 van.Met nog een aantal goede kansen had het toch nog 4-4 kunnen worden maar helaas moesten we genoegen nemen met een 2-4 verlies tegen onze directe concurrent.
Een leuk en spannend duel met hier en daar stevig voetbal maar ook zeer sportief !!Jammer meiden !!

Weer een thuis wedstrijd tegen Oranje wit.

Dit duel ging eigenlijk gelijk op,ook al moesten onze dfc meiden af en toe een overtreding maken om de snelle or-wit meiden af te stoppen.Die uiteraard ook bestraft werden met vrije trappen tegen.Toch vond de begeleiding dat het anders moest en zich op een verkeerd manier liet horen waardoor de scheidsrechter in de rust in overleg besloot om de wedstrijd te staken bij een 0-0 ruststand.Wat er met deze wedstrijd gebeurd is tot nu toe een raadsel.En speelt hopelijk niet negatief mee bij de kansen om kampioen te worden.

Wedstrijd 4 was tegen De Zwerver uit.

We speelde voor het eerst in ons nieuwe reserve tenue waardoor de thuisploeg gewoon in hun rode shirt kon spelen.
Wij speelde in het fel geel met zwart een erg mooie verschijning hoorde van menig toeschouwer.
We speelde op kunstgras wat ons spel niet echt ten goede komt.Toch zijn we niet echt in gevaar gekomen en was het wachten op de doelpunten van onze meiden.Met 0-0 gingen we rusten en Minou sloot zich bij ons aan(zij moest eerst werken maar kon toch nog de tweede helft meedoen)Lisanne die met het goed doorjagen tot op de achterlijn de bal op miraculeuze wijze achter de doellijn kreeg en de score opende.0-1
Waarbij de aanval van de zwerver steeds strandde op onze 16 meter wisten wij hun foutjes genadeloos af te straffen.
Minou pikte een te korte uittrap van de keepster op en ronde die bekwaam af op haar manier (Boemchakkalaka)snoeihard diagonaal in de verre hoek.0-2
Ook Lindy doorzag een te zachte uittrap en kwam voor haar tegen stander en ook zei ronde keurig af 0-3.
Een doelpuntje die de wedstrijd op slot gooide EN OOK NOG WAT GELD GING KOSTEN VOOR ENe toeschouwer hahaha
BIJ DEZE NOG EEN DANK NAAR ONZE ANONIEME KLEERMAKER DIE DE MEIDEN ER WEER KEURIG BIJ LAAT LOPEN !!!!!!!
TANKS NAMENS DE MEIDEN EN DE BEGELEIDING !!!
KNAPPE OVERWINNING MEIDEN EN NOG STEEDS IN DE RACE VOOR HET KAMPIOENSCHAP!!!

Wedstrijd 5 is het duel van afgelopen zaterdag tegen Emma.
In de vorige ontmoeting bleven we steken op 0-0 dus waren we erop gebrand om deze keer de 3 punten mee te nemen naar onze reeweg.Ook deze wedstrijd waren we de boven liggende partij en creëerde veel kansen ,Minou schoot vanaf rechts maar de uitstekende keepster wist deze knal te keren.Lisanne knalde ook nog een keer op gaol maar ook deze vuurbal wist zij te stoppen.Charissa was wat beheerster met haar schot en plaatste de bal rustig in de verre hoek net buiten bereik van de goalie 0-1. Zelf moesten we ook op blijven letten want de emma aanvalsters wisten ook door te breken in ons strafschopgebied.Zo kwam Selin 2 x oog in oog met de Emma spits maar door het snelle uitkomen wist zij de bal te blokken en zo liet ze zien dat ze ook niet snel de passeren is.
Na rust speelde we iets feller dan Emma en domineerde de wedstrijd tot het eind.

Charissa scoorde ook de 0-2 met een beheerste schuiver.De 0-3 zette Lisanne op haar naam,nadat ze de goed genomen corner van Minou met een soort van lobje over de keepster lifte

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com