Dordt Centraal Indoor Cup

28 december 2014 1684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dordt Centraal Indoor Cup

De loting voor de eerste editie van de Dordt Centraal Cup die op 29 en 30 december in Dordrecht wordt gehouden, heeft plaatsgevonden. Het tweedaagse evenement in de hal van DeetosSnel werd met 44 teams direct de grootste van de Regio Rijnmond. Het evenement heeft in de krant Dordt Centraal een naamgever en hoofdsponsor. Overdag spelen F-, E-, D- en C-jeugd van 9.00 uur tot 17.00 uur. Toernooileider Ruud Kooijmans kwam tot de volgende indeling bij de senioren. De beste drie van poule A en B gaan op 30 december naar de winnaarspoule. De onderste drie van beide poules spelen op 30 december in de verliezerspoule.

DFC neemt deel aan deze Indoor competitie met DFC 1 en E1.

DFC1 is ingedeeld in Poule A met als tegenstanders :  sc Amstelwijck , GSC/ODS , Dubbeldam , Wieldrecht en EBOH

DFC E1 is ingedeeld in Poule B met als tegenstanders : Groote Lindt , sc Emma , Dubbeldam en GSC/ODS

Bijgevoegd het speelschema :  DORDTSE ZAALCUP schema

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com