DFC wint weer

6 december 2014 1287x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint weer

DFC is na de mooie overwinning van verleden week met goede moed afgereisd naar Etten Luer voor de uitwedstrijd tegen Unitas’30.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Unitas’30 dacht als eerste op voorsprong te komen en liet het net ook daadwerkelijk trillen. Echter werd deze poging afgekeurd vanwege buitenspel. De thuisploeg was nog flink in discussie met de scheids en hadden geen aandacht voor de counter van DFC , die door een eigen doelpunt van Unitas’30 resulteerde in de 0-1 voorsprong voor DFC , wat ook gelijk de rust stand was.

De tweede helft kwam DFC in het begin onder druk te staan. Unitas’30 begon sterk en het duurde dan ook even voordat DFC onder die druk vandaan kwam. Halverwege de tweede helft was het de thuisploeg die de stand gelijk bracht 1-1. Het laatste woord was echter voor Mike vd Pol. Nadat hij eerst DFC op 1-2 bracht , maakte hij de klus af door ook de 1-3 te noteren. Dit doelpunt werd zeer verdienstelijk voorbereid door Melvin Jongeneel , die normaal op de bank zit als reserve keeper , maar dus ook als veldspeler zijn kwaliteiten bewijst.

Een sportieve ontmoeting vandaag , en een opsteker voor de jonge ploeg uit Dordrecht. Met twee overwinningen op rij langzaam aan de kerst opzoeken is zeker positief.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com