Zaterdag 22 november Prinsinstallatie Nar Veure.

1 november 2014 1412x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 22 november Prinsinstallatie Nar Veure.

Carnavalsgilde Nar Veure is er klaar voor. Op zaterdag 22 november wordt Prins Krommediek met zijn Opper, Hofdames en de Raad Van Elf  geïnstalleerd. Dit zal gebeuren door Stadsprins Krabbejanus van de Merwekrabbers onder muzikale begeleiding van Hofkapel Bar Gebeure van Nar Veure. Het feest begint op 21.00 uur, zaal open 20.30 uur.

Nar Veure pakt uit met een heuse feestzanger, die wel een feessie kan bouwen. De volgende muziekkapellen kunt u live aanschouwen op de installatie van Prins Krommediek. Hofkapel Bar Gebeure, Quiznix, Rataplan, The Rolling Tones, De Merweboertjes, De Koorenbouters en de Afzakkers.

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com