Werkzaamheden rondom hoofdveld eindelijk weer hervat

12 november 2014 1541x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Werkzaamheden rondom hoofdveld eindelijk weer hervat

Momenteel wordt door HVC een warmtenet aangelegd over het sportpark Krommedijk, waar ook onze velden en accommodatie toe behoren. De afgelopen weken is er regelmatig contact geweest met HVC met betrekking tot het afronden van de werkzaamheden, nadat er eerder onverwacht vertraging was opgetreden. Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt is een gedeelte rondom ons hoofdveld nog altijd niet beschikbaar en zijn er ook problemen met beschikbare parkeerplaatsen door de flinken bergen zand aldaar.

Sinds deze week heeft de aannemer het werk eindelijk weer kunnen hervatten en naar verwachting gaat het nog circa 1,5 week duren. Laten we hopen dat er nu verder geen onvoorziene vertraging optreedt.

Ter compensatie voor het ongemak en geleden schade (dankbare fietsers halen namelijk de wedstrijdballen sneller uit de sloot achter het doel, dan onze reservespelers ze weer ophalen!) heeft HVC een 5-tal nieuwe Derby Star wedstrijdballen aan bestuurslid Accomodatiezaken Jack Bakker overhandigd. Toch een mooi gebaar volgens ons en daarom zeker het vermelden waard.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com