Verdiende overwinning DFC.

29 november 2014 1534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verdiende overwinning DFC.

Op de dag dat Sinterklaas de jeugd van DFC een bezoek bracht , speelde DFC een thuiswedstrijd tegen Nordea.

In het doel bij DFC een vertrouwd gezicht , Danny Peeters is teruggekeerd van EBOH om de roodwitte kleuren te gaan verdedigen. Een welkome aanvulling om de verdediging te versterken , welkom terug Danny.

Zoals gebruikelijk was het DFC die fris en met goed voetbal begon. De toeschouwers die iets later kwamen hadden al 2 gemiste kansen niet gezien , maar in minuut 5 was daar toch de treffer waar DFC naar op zoek was en ook zeker verdiend, 1-0 door een schitterende vrije trap van Paul Pluymert.  De ploeg was los en gaf vol gas om de voorsprong uit te breiden. Na eerst een goede kans nog te missen , kwam binnen het kwartier toch de 2-0 door Youssef.  Enkele minuten later gevolgd door de 3-0 van Rimaikel Geertruida. DFC dacht op rozen te zitten en liet de teugels enigszins vieren en werd een beetje slordiger. Opslag van rust was daar de tegentreffer 3-1.

Na rust was het even aftasten van beide kanten. In minuut 10 was er van beide kanten bijna reden te juichen. Nadat eerst de bal binnenkant paal aan DFC zijde er uit vloog , was het in de tegen aanval precies hetzelfde , nu ging de bal binnenkant paal er uit bij Nordea. Even later was er toch de score van DFC , na een mooie aanval op rechts kwam de bal naar binnen en speelde Mike vd Pol zichzelf goed vrij en tikte de 4-1 binnen. De aanzet voor een echte hattrick van Mike vd Pol , want ook de 5-1  en 6-1 kwamen van zijn voet.

DFC gaat met een goed gevoel op weg naar de volgende wedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com