SInt bezocht DFC jeugd

30 november 2014 1899x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SInt bezocht DFC jeugd
Afgelopen zaterdag werd bij DFC het jaarlijkse Sinterklaasfeest gehouden.
Hoewel de opkomst dit jaar helaas erg laag was, is het toch een hele gezellige middag geworden. De sportzaal was gezellig ingericht en de kinderen mochten onder begeleiding van 9 pieten zelf hun eigen versierde cupcake opeten, buttons kleuren/maken en kleurplaten inkleuren. Ook konden zij een levensecht sinterklaas ganzenbord spel spelen. Uiteindelijk was er nog een heuse pietenbingo met als hoogtepunt dat iedereen tegelijk zijn bingo kaart vol had en dus iedereen een cadeautje van de pieten kreeg.
Er stond ook een grote pot vol met strooigoed, degene die het dichtst bij het aantal zat heeft de pot van Sinterklaas gekregen. Dat was dit jaar Elise Trotta.
Het hoogtepunt van de middag was natuurlijk het bezoek van Sinterklaas onder begeleiding van zijn eigen muzikale pieten, Pepernotenband Bargebeure. Alle kinderen mochten even bij de sint komen en de Sinterklaas wist zelfs over heel wat voetballertjes te vertellen wat hun talent was.
Ook had Sinterklaas nog een mooi cadeau voor de minipuppillen namelijk twee opblaasbare voetbaldoeltjes. Deze zijn overhandigd aan Fred Eland welke hier graag mee aan de slag gaat.
Na afloop kreeg ook ieder kind een grote zak gevuld met verschillende snoepjes mee naar huis.
Al met al toch weer een hele leuke gezellige middag.
Wij willen heel graag de volgende personen bedanken; Dick en Edwin Groenewoudt van VHC Kreko, Jan Breet, de klaverjascommissie, de evenementencommissie, de kantinecommissie, Angelique de Geus, Bianca van Heusden, Lia van Wijngaarden en Danny, Patrick, Kevin, Tim, Marco, Xander, Manon, Naomi en Fabiënne.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com