Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Onderzoekscommissie gaat op zoek naar nieuwe bestuurders en kaderleden
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Onderzoekscommissie gaat op zoek naar nieuwe bestuurders en kaderleden

4 november 2014 1751x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Onderzoekscommissie gaat op zoek naar nieuwe bestuurders en kaderleden

Tijdens de bovengemiddeld bezochte Buitengewone Algemene Vergadering van afgelopen maandagavond is het helaas niet gelukt om ter plekke een nieuw verenigingsbestuur te benoemen. Op verzoek van de leden van DFC zal het demissionaire bestuur nu wel langer aanblijven, namelijk tot het einde van het huidige voetbalseizoen. Tijdens de reguliere ledenvergadering van 24 november aanstaande zal een onderzoekscommissie worden gepresenteerd, welke als opdracht meekrijgt om de komende maanden op zoek te gaan naar nieuwe bestuurders (m/v) en complementerend kader om DFC een toekomst te bieden. Uiterlijk 1 maart zal een voorstel hiertoe worden gedaan.

Een aanzienlijk aantal betrokken ouders, jeugdtrainers, senioren en rustende leden waren aandachtig luisteraar van het demissionair bestuur, dat na opening van de vergadering een uitgebreidere toelichting gaf op haar beslissing van begin oktober om terug te treden. In het vervolg van de, in goede sfeer verlopen, vergadering ging het bestuur open en eerlijk dieper in op eventuele toekomstscenario’s en de bijbehorende kansen, bedreigingen en voorwaarden.

Tijdens de rondvraag maakten enkele betrokken DFC-ers van de gelegenheid gebruik om de aanwezige leden toe te spreken. Door middel van bijzonder inspirerende toespraken deden zij een dringende oproep om in actie te komen om onze mooie vereniging te helpen, omdat de 131-jaar oude vereniging DFC niet zomaar verloren mag gaan. Met 5 seniorenteams, een groot aantal enthousiaste jeugdelftallen voor zowel jongens als meisjes, een hechte tafeltennis-afdeling, een badminton-afdeling, aangevuld met onder andere een bloeiende carnavalsafdeling en populaire donderdagmiddag-‘Soos’ is de vereniging meer dan levensvatbaar. Verder deden enkele andere aanwezigen interessante suggesties om wellicht tot een groter aantal vrijwilligers te komen.

De komende weken zal door oud-voorzitters Dick Groenewoudt, Ad Heijsman en Ger Hüsen een onderzoekscommissie worden geformeerd. De definitieve samenstelling van deze commissie zal tijdens de reeds geplande reguliere ledenvergadering van 24 november worden gepresenteerd. De onderzoekscommissie krijgt als opdracht mee om voor 1 maart 2015 nieuwe bestuurders en vrijwilligers te vinden. Hiertoe zal het actief op zoek gaan naar potentiele kandidaten voor het nieuwe bestuur van DFC.

Vanzelfsprekend komt het demissionair bestuur of de nader te vormen onderzoekscommissie zo spoedig mogelijk in contact met geïnteresseerde kandidaten. Wanneer u bereid bent om onze vereniging te helpen en zitting te nemen in het nieuwe bestuur, of wanneer u wellicht hierover eerst nog iets meer te weten wilt komen, dan verzoeken wij u contact op te nemen via vrijwilligers@dfc-dordrecht.nl of via voorzitter@dfc-dordrecht.nl

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com