Onderzoekscommissie praat de ALV bij

25 november 2014 1158x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Onderzoekscommissie praat de ALV bij

De onlangs in het leven geroepen onderzoekscommissie, die als doel heeft diverse leden te benaderen om kaderfuncties te gaan vervullen, heeft vanavond op de ALV toelichting gegeven wat hun plannen zijn.

Bij monde van Ad Heijsman, die namens de commissie het woord voerde, werden de plannen bekend gemaakt hoe zij deze zware taak willen gaan uitvoeren. Direct na de Buitengewone Leden Vergadering van 3 nov jl zijn de heren Ad Heijsman , Ger Husen en Dick Groenewoudt bij elkaar gaan zitten en hebben zij een grote lijst met namen samen gesteld waarvan zij denken dat deze personen een bijdrage kunnen gaan leveren aan de hervormingen binnen DFC. Enkele van deze personen zijn reeds benaderd en de andere personen zullen  op korte termijn benaderd worden.

De commissie is hoopvol gesteld om hun doelen te gaan realiseren. Op verzoek van de commissie heeft Maarten Janssen zich bij deze groep gevoegd.  Het huidige bestuur heeft toegezegd tot 30 juni 2015 hun taken demissionair voort te zetten.

Doelstelling is om op 1 maart 2015 de namen bekend te maken van de personen die bereid zijn hun schouders onder de club te zetten en het voortbestaan van DFC  te garanderen.

Tevens hoopt de commissie om op 1 januari 2015 een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Voorzitter Maarten Janssen sloot af met een tekst van de heer Backer, een van de eerste voorzitters uit de lange geschiedenis van DFC.

 Indien liefde voor de club en eensgezindheid onder de leden blijft bestaan , Zal de DFC nooit te loor kunnen gaan !


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com