DFC speelt gelijk tegen Boeimeer.

9 november 2014 1173x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelt gelijk tegen Boeimeer.

DFC speelde in het mooie herfst zonnetje  een thuiswedstrijd tegen Boeimeer. DFC begon , zoals standaard , fel en goed georganiseerd aan de partij. De complimenten die de ploeg de afgelopen weken ontving voor aantrekkelijk voetbal werd ook de eerste helft weer goed zichtbaar.

Het was dan ook DFC die als eerste het net liet bollen en de 1-0 liet aantekenen door Max Hartendorp. Deze voorsprong werd zelfs voor de pauze nog verdubbeld door Remaiky Geertruida.  Met een lekker gevoel werd de kleedkamer opgezocht met een 2-0 voorsprong.

Na rust ging de wedstrijd de andere kant op en verloor DFC de grip op de partij. Het voor rust goede veldspel werd omgezet in een slechte tweede helft. Het wachten was dan ook op de aansluiting en die kwam er dan ook. DFC hoopte dat het hier bij bleef , maar Boeimeer wist de 2-2 nog te scoren en zodoende er voor te zorgen dat beide teams met een punt van het veld stapten.  Een goede eerste helft met een slechte tweede helft zorgt voor een terechte puntendeling.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com