Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D2 neemt revanche op Oranje Wit D7
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D2 neemt revanche op Oranje Wit D7

29 november 2014 1538x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 neemt revanche op Oranje Wit D7

29 november 2014 DFC D2 – Oranje Wit D7

Het is september als D2 haar eerste wedstrijd van de competitie speelt, uit bij Oranje Wit. Ondanks de stortvloed aan kansen voor DFC, is Oranje Wit heel efficiënt en weet met een 3-2 overwinning van het veld te stappen. Maar……. het is inmiddels november en de jongens van D2 zijn inmiddels op elkaar ingespeeld. Een revanche in de vorm van een overwinning is dan ook heel goed mogelijk. Het is voor het eerst dit seizoen koud en er is een mager zonnetje.

Als gebruikelijk begint D2 met een mengeling van voorzichtigheid en gehaast zijn, niet echt een goede combinatie om snel de wedstrijd te openen. De eerste minuten zijn dan ook niet echt van een hoogstaand niveau, maar de tegenstander krijgt in elk geval ook geen mogelijkheden. Langzaam kantelt de wedstrijd naar DFC toe, de kansen volgen dan ook. Nick schiet tot twee keer toe net voorlangs, maar als Akram in het strafschopgebied wordt gehaakt mag Nick zijn vizier scherper gaan zetten. Ook deze penalty gaat weer onberispelijk in de hoek, de keeper van OW kansloos latend, 1-0.

Aanvallen blijven volgen door DFC, en als Jan de bal verovert op het middenveld wordt Nick de diepte ingestuurd. Het omspelen van de keeper en scoren doet hij daarna goed: 2-0. Na 20 minuten 2-0 voorstaan is best prettig, maar DFC gaat er niet makkelijker door spelen. Te veel spelers proberen zelf hun mannetje uit te spelen en lopen uit positie. Er is even geen onderlinge communicatie en daardoor kan vlak voor rust Oranje Wit in een counter terugkomen tot 2-1. Aangezien coach Patrick D1 fluit, zal Marco de jongens voor de tweede helft moeten klaarstomen.

In de tweede helft blijven de verhoudingen in het veld het zelfde: DFC is de bovenliggende partij, maar kan door gebrek aan concentratie bij een aantal spelers niet direct de score uitbreiden. Oranje Wit veroorzaakt door onhandigheid (laten we het daar op houden) de nodige vrije trappen. Net buiten het strafschopgebied wordt Nick achter de bal gezet. Dit schot smoort echter in het woud van benen vlak voor het Oranje Wit doel. De volgende voor hem is echter bingo: een hoog in het doel geschoten vrije trap wordt door de keeper van Oranje Wit (die overigens prima speelde) pas achter de doellijn weggehaald: 3-1. In plaats van dat deze goal een bevrijding is voor DFC blijkt het echter voor het vertoonde spel niet veel uit te maken: nog steeds wordt de combinatie te weinig gezocht, en lopen jongens veel te ver uit positie. Er is weinig aansluiting tussen aanval en verdediging. Op die manier nodig je de tegenstander als het ware uit, en deze blijkt daar dan ook gretig van te profiteren. In een snelle uitbraak wordt er door DFC te laks verdedigd, en staat het zo maar 3-2. Zo maak je het onnodig spannend.

Toch blijft de druk hoofdzakelijk op het Oranje Wit doel, en de keeper grijpt daar over een aantal lage schoten erg goed in. Als er een drie tegen 1 situatie ontstaat weet Akram te profiteren, daarbij zijn twee vrijstaande teamgenoten negerend: 4-2. Dit blijkt het einde van het verzet van Oranje Wit, en Jan mag nog aanleggen voor een schot als uit een corner de bal voor zijn voeten stuitert. Hard en laag bepaalt hij de eindstand op 5-2.

De stand suggereert een makkelijke wedstrijd, maar D2 maakte het zichzelf nog erg moeilijk. Dat kan veel (en moet?) beter als volgende week de tweede ronde bekerwedstrijd thuis tegen De Alblas op het programma staat.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com