Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D2 heeft ‘makkie’
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D2 heeft ‘makkie’

8 november 2014 1356x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 heeft ‘makkie’

8 november 2014 VV Wieldrecht D3- DFC D2

Vandaag een makkie………… dat moeten veel DFC spelers gedacht hebben, aangezien Wieldrecht stijf onderaan in de competitie staat. Maar als dat inhoudt dat je ongeconcentreerd begint, dan kan het zo maar voorkomen dat Wieldrecht goed meekomt in de wedstrijd. Dat gebeurt dan ook in het begin, sterker nog: de eerste grote kans is voor Wieldrecht. Het schot wordt echter goed gekeerd door Max. De DFC spelers lopen regelmatig uit de organisatie en gaan dan mee in het klontervoetbal van Wieldrecht.

Langzaam komt DFC in de wedstrijd, en de eerste kansen dienen zich aan. Doorbraken van Julian en Yordi worden nog niet succesvol afgerond, en we moeten op een goal wachten tot de 15e minuut. Yordi speelt Nick aan op de rand van het strafschopgebied, en die benut de ruimte die hij krijgt om te schieten: de keeper hoort slechts het geluid van het net, en de voorsprong is een feit: 0-1.

Dat geeft een beetje rust in het spel, en de aanvallen beginnen elkaar nu in hoger tempo op te volgen. Akram, vandaag weer prima op dreef, weet de bal voor de keeper door te tikken naar Julian. Die scoort de laatste tijd makkelijk, en nu ook: 0-2! Een paar minuten later is er een herhaling van deze rolverdeling: Akram begint aan een solo en biedt Julian een niet te missen kans: 0-3 DFC.

Met deze stand wordt de kleedkamer opgezocht.

De tweede helft begint wat afwachtend, maar na een aantal minuten krijgt Jan de bal en met een vlammend afstandschot eindigt de bal boven de keeper in de goal: 0-4 DFC. Yordi neemt weer bezit van het middenveld. Wieldrecht komt niet meer in de buurt van Max en levert de ballen makkelijk in.  Jan ontvangt zo’n bal dankbaar en verzend een mooie pass diep op Julian. Julian, hard werkend, maakt ook deze: 0-5.

Als Akram een paar minuten later voorbij de verdediging glipt, maakt hij met een sliding de 0-6. Het is hierna wederom Akram, die scoort door een slechte doeltrap van Wieldrecht op te vangen: 0-7. Nu volgt de mooiste aanval van de dag: via een mooie combinatie komt de bal op rechts bij Yordi terecht. Hij geeft een prima hoge voorzet, die bij de tweede paal belandt. Dyron staat daar helemaal vrij, en de eerste kopbalgoal van het seizoen zit er fraai in: 0-8. Het slotakkoord is voor onze goaltjesdief Julian, die zijn vierde van de dag maakt: 0-9 eindstand.

Vandaag was er een te laconiek begin door DFC, maar uiteindelijk is het krachtsverschil duidelijk in de stand uitgedrukt. Hoofdrollen waren nog weggelegd voor de scheidsrechter en de grensrechter van Wieldrecht, welke beiden volop meestreden om de titel ‘slechtste prestatie van de dag’. Volgende week thuis tegen de koploper Dubbeldam, dat kan gezien de uitwedstrijd een heel interessante pot voetbal worden. Dus publiek: kom in grote getale D2 ondersteunen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com