Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 zegeviert op zijn on-Hollands
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 zegeviert op zijn on-Hollands

1 november 2014 1170x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 zegeviert op zijn on-Hollands

Verslag van Nieuw-Lekkerland D1 – DFC D1 op zaterdag 1 november 2014.

Na de schlemielige nederlaag tegen Oranje Wit D2 kan DFC D1 vandaag op zoek naar eerherstel in en tegen Nieuw-Lekkerland. Het weer is in ieder geval uitstekend en het sportpark van Nieuw Lekkerland ligt er nog steeds heel mooi bij. Vanaf het begin af aan jaagt DFC de tegenstander op en verovert vaak, heel vaak de bal. Dat is logisch, want zodra een van de spelers van DFC de bal heeft komt er steevast een pass rechtstreeks naar een speler in een groen shirt en die horen helaas niet bij DFC. Zijn ze te laat naar bed gegaan? Of onder de indruk van haloween? Of is het dit trage grasveld en de zachte bal?

In balbezit is er simpelweg niemand in beweging, waardoor er geen aanspeelpunten zijn of de toeschouwers zien een slappe inspeelpass, waardoor de bewegende man lekker voor niks aan het rennen is. Het verdedigen is goed, de bal veroveren gaat nog beter, maar het samenspel is allerbelabberdst. We tellen in de eerste helft precies 1 kans voor DFC, waarbij de keeper van Nieuw-Lekkerland de bal zo’n beetje op de doellijn weet te keren. Zelfs de spelers van Nieuw Lekkerland beseffen dat ze daar goed weg komen.

De tweede helft is het beeld nog steeds eenzijdig, maar niet veel beter. DFC maakt iets minder fouten, maar de spitsen worden niet bereikt of de spitsen maken steeds de verkeerde keuzes. Nieuw Lekkerland heeft DFC’s enige gevaar (Colin) inmiddels voorzien van mandekking met dubbele rugdekking en damt de aanvalsdrang daarmee nog verder in. Het gevaarlijkste moment is zelfs van Nieuw-Lekkerland dat een vrije trap, zo’n 7 minuten voor het einde, rakelings naast het doel schiet. Ondanks het overweldigende veldoverwicht krijgt DFC bijna het gebruikelijke (als je zelf niet scoort…) tegendoelpunt.

Maar dan breekt de 90e minuut aan (Bij D-tjes is dat de 60e minuut, lezers) en DFC verdient een corner en mag deze nog nemen. De voorzet van Redwan belandt bij Onur, die hem laat lopen voor Stijn. Stijn speelt in naar Enis, die maakt onnavolgbare bewegingen (ook voor hemzelf) en verliest de bal die net buiten de 16 wordt opgepikt door Luca. Diens harde schot wordt gekraakt, stuitert terug voor de voeten van Jayleeson, die ondanks een slechte balcontrole de gelegenheid krijgt om te schieten waarna de bal laag in de rechterhoek vliegt: 0-1! Nieuw-Lekkerland mag nog aftrappen, maar dan blaast de scheidsrechter ook voor het einde.

Een zeer moeizame overwinning voor DFC D1, maar ze doen nog steeds mee om de bovenste plaatsen. De komende trainingen moet er wel weer wat aandacht worden gegeven aan de passing. Over de inzet bij balverlies niks dan lof, maar bij balbezit kan dit team veel, veel beter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com