Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1 wint en houdt zicht op de top 4.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1 wint en houdt zicht op de top 4.

30 november 2014 1217x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1 wint en houdt zicht op de top 4.

Verslag van DFC D1 – Heerjansdam D1 op zaterdag 29 november 2014.

O.l.v. scheidsrechter Patrick begint D1 voortvarend aan de wedstrijd. Dat ligt niet aan de scheidsrechter, maar ze combineren gewoon sterk en de tegenstander kan in deze beginfase alleen maar toekijken. Colin is erg bedrijvig na zijn blessure, maar zijn voorzetten eindigen vrij eenvoudig bij de keeper. Echte kansen zien we niet en langzaam sluipt er wat ongeduld in het team. Ofwel: steeds vaker grijpt D1 te vroeg naar de lange, diepe bal. Hierdoor komt Heerjansdam toch in de wedstrijd en ze weten een paar keer hun spitsen te bereiken, maar ook zij kunnen nog geen potten breken. Dan mag DFC op links een corner nemen. Yassine staat al bij de bal, maar Jayleeson geeft aan dat Redwan de bal moet nemen. Uw verslaggever vindt dat maar niks: een afdraaiende corner. Redwan neemt de bal strak en half-hoog. Stijn zet een tegenstander opzij en daardoor staat Enis ineens vrij en schiet de bal er dan maar in. Het is 1-0 en dat is volledig verdiend en het is maar goed dat de jongens af en toe zelf initiatief tonen in het veld. DFC gaat daarna daadkrachtig door en als Luca de bal net buiten de zestien krijgt bedenkt hij zich geen moment en schiet de bal over de keeper heen het doel in. Prachtige goal!

De tweede helft begint Heerjansdam sterk (of begint DFC wat slap?) en drukt DFC achteruit. Bij het uitverdedigen volgt een lange bal richting de middellijn, waar de directe tegenstander van Winston een meter of 2 te ver naar voren staat. Winston sprint richting de zestien en kan niet meer achterhaald worden. De keeper komt goed uit zijn doel, maar Winston maakt geen fout: 3-0 uit een zeer effectieve counter. Een corner volgt en in de rebound scoort Yassine met een harde volley. Helaas heeft de scheidsrechter geconstateerd dat de keeper gehinderd werd en keurt het doelpunt dus terecht af. Heerjansdam mag vanaf rechts een corner nemen: de bal gaat voorbij de zestien en wordt teruggelegd. Alle DFC spelers zijn met de bal meegelopen en er staan twee Heerjansdamspelers vrij en het is ineens 3-1. Het maakt de DFC’ers allemaal niets uit: even later schiet Jayleeson er weer eens een afstandschot in en het is alweer 4-1. Heerjansdam beëindigt de doelpuntenproductie vanuit een strafschop, gegeven nadat Julian zijn tegenstander op onreglementaire wijze uit de zestien probeerde te verwijderen.

Een wisselvallige wedstrijd, waarin een sterker DFC deed wat het moest doen. Soms mooie combinaties, even zo vaak onnodig lange ballen of de keuze voor eigen succes. De scheidsrechter was bereid om de D1 te begeleiden, terwijl zijn eigen team op het veld ernaast de eigen wedstrijd speelde, en floot een prima wedstrijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com