Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC D1: remise in stadsderby
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC D1: remise in stadsderby

23 november 2014 1366x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D1: remise in stadsderby

Verslag van Emma D1 – DFC D1 op zaterdag 22 november 2014.

De opponent van vandaag heet Emma, dat virtueel op de 2e plaats bivakkeert. Wil DFC blijven meedoen om de titel dan zal er gewonnen moeten worden. Er werd goed getraind afgelopen week en de jongens hebben er duidelijk zin in. Toch beginnen ze wat stroef aan de wedstrijd, omdat het dit keer de tegenstander is die stevig de duels aangaat, toch eigenlijk het handelsmerk van DFC D1. De eerste kans is voor DFC, een corner van Redwan wordt door Stijn maar net over het doel geknikt. De tweede kans van de wedstrijd is voor Emma en het is gelijk raak: we zijn bijna 10 minuten aan het spelen en de DFC moet al in de achtervolging. Een afstandschot van Emma belandt op de lat waarna Angelo de bal alsnog kan opvangen. Dan moet Enis het veld af wegens een kleine blessure. De omzetting pakt voor DFC goed uit, want met de beweeglijke Yassine voorin nemen ze het heft in handen. Jullian en Stijn nemen het middenveld in bezit en de druk op de verdediging van Emma neemt toe. Eerst schiet Yassine nog een keer gehaast over, maar zijn tweede schot is wel raak. De combinatie die eraan vooraf gaat is misschien wel net zo mooi als het doelpunt zelf: Yassine biedt zich vanuit de punt van de aanval aan op de opkomende Stijn, die de bal schuin voorbij Yassine op de diepgaande Marouan speelt. Die kapt twee verdedigers uit en legt terug op de omgedraaide Yassine die feilloos vanaf randje 16 binnen schiet: 1-1.

De tweede helft worden de mouwen verder opgestroopt. DFC zet Emma vast op eigen helft, maar moet wel blijven opletten voor de snelle tegenaanvallen. Linksback Redwan durft steeds vaker mee met de aanval en dendert naar de achterlijn. Enis komt goed voor zijn man, maar schiet voorlangs. Ook Stijn krijgt een grote kans, maar raakt de bal uiteindelijk meer met zijn scheenbeschermer dan met zijn schoen: naast. De duels worden steeds grimmiger en de spanning stijgt. De minuten worden afgeteld: nog 10 minuten reguliere speeltijd, nog 5 minuten reguliere speeltijd: diepe bal op Enis, ruimte, rust, overzicht: steekbal naar links op Marouan, kappen, draaien, sprinten, kappen, schot: GOAL! Wat een klassegoal! En wat een blijdschap bij DFC!

Maar Emma geeft nog niet op. Het komt echter niet verder dan wat hulpeloze schoten vanuit vrije trappen. Dan nog een kans voor Winston: naast. En nog één: net over. De reguliere speeltijd is voorbij, maar met een drietal blessures is er nog wat extra tijd. Hoelang nog? Weer zet Emma een aanval op. De lage voorzet lijkt een makkelijke prooi voor Angelo, maar de bal stuit op en hij grijpt mis. Het buitenkansje is voor Emma’s rechtsvoor: 2-2. Oei, oei, oei, dit is flink balen zeg. Een minuutje later is de wedstrijd gespeeld.

Dit keer een wedstrijd waarin DFC een fysiek gelijkwaardige tegenstander treft, maar dit maal op basis van het vertoonde veldspel toch weer een veldoverwicht heeft. Gelukkig eindigt de wedstrijd dit keer niet in een verliesbeurt, maar de late gelijkmaker heeft wel een zure bijsmaak.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com