Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC 1 verliest met een negatieve hoofdrol voor de scheids.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC 1 verliest met een negatieve hoofdrol voor de scheids.

1 november 2014 1714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest met een negatieve hoofdrol voor de scheids.

Een uur later dan gepland vanwege files , verscheen DFC  aan de aftrap voor de uitwedstrijd tegen ONI. De ploeg van trainers Daaf Stok en Jan Stijger liet vanaf het begin weer een goede pot voetbal zien.

DFC startte fris en fel en had in het begin zeker recht op een strafschop , die niet werd gegeven door scheidsrechter Kaya. Dat deze man in het vervolg een zeer negatieve hoofdrol zou opeisen was toen nog niet bekend. Drie 100 % kansen wist DFC voor rust niet te verzilveren. De bekende voetbalwet leverde een doelpunt voor de thuisploeg op en zodoende de ruststand op 1-0 zette.

Na de thee was het weer DFC die sterk startte en druk zette op de tegenstander. De ploeg uit Dordrecht was zeker op zoek naar de gelijkmaker , maar aan die ambities werd abrupt een einde gemaakt door scheidsrecht Kaya. Tot dat moment was de wedstrijd zeer sportief en ook alle lof voor de tegenstander. Een overtreding op Saduk Karasahin werd echter verkeerd beoordeeld door de scheids en hij gaf de vrije trap de andere kant op. Saduk vroeg zich af hoe dat kon en kreeg gelijk de gele kaart te zien. Zwaar verontwaardigd vroeg Saduk waar dat nou weer goed voor was en de tweede kaart volgende daarop. Een dwaling van de scheids die een stempel drukte op de wedstrijd in die fase.

Desondanks bleef DFC strijden en helaas viel de 2-0 door een fout tussen de verdediger en de keeper. Na wederom een totaal verkeerde beslissing was DFC grensrechter Enzo Fortuno de gebeten hond en werd ook weggezonden. N afloop ontving DFC alle lof voor de voetbalwijze , maar scheidsrechter Kaya had nog niet genoeg van zijn belabberde optreden. Na afloop bleef hij bezig met wederom een rode kaart voor DFC.

De meest schandalige actie die ooit op een voetbalveld is vertoont door een scheids werd vandaag getoond. In zijn moerstaal beledigde de scheids in het turks een voetballer van DFC , door hem te betichten dat zijn moeder het oudste beroep van de wereld had. Totaal van de kaart van deze belediging volgde daar wederom een rode kaart voor DFC na afloop. De betreffende speler van DFC heeft inmiddels aangifte van belediging gedaan bij de politie en het is te hopen dat de KNVB deze scheidsrechter Kaya nooit meer op een veld rond laat lopen. Alle acties om respect voor de scheids te vragen hebben geen nut als de scheids zelf zich zo onbeschoft gedraag tegen de spelers.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com