D3 wint van ASWH

23 november 2014 1109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 wint van ASWH

D3 weet met 2-0 te winnen van ASWH. In de uitwedstrijd lukte dit ook maar eerlijk is eerlijk…. toen hadden we hulp van 2 kanjers uit de D2. Nu niet, dus mannen: wat een geweldig resultaat! Kansen had ASWH genoeg maar met onze Ensar in het doel is het niet altijd eenvoudig om die kansen ook daadwerkelijk te benutten. Goed gedaan Ensar! En goed gedaan spelers. Want ga er maar aan staan. Het grootste gedeelte van de spelers is vervroegd over gegaan van een E-elftal naar de D3. Die zien wekelijks tegenstanders die minstens een kop groter zijn. Maar het vertrouwen groeit en onze spelers worden sterker. En dat geldt zeker ook onze nieuwkomers Falco, Levy, Chion en Marouane. Zij hebben nagenoeg geen ervaring maar staan hun mannetje. De meer ervaren spelers geven goede tips aan hun teamgenoten en wanneer ik langs de kant sta hoor ik nogal eens dat de spelers elkaar een compliment geven wanneer er een mooie bal wordt gespeeld. En zo hoort het jongens! Of je nu wel of geen ervaring hebt, goed bent of iets minder…met elkaar hebben jullie een klus te klaren en jullie beginnen steeds meer een team te worden. Hou vast jongens! Blijf goed trainen, leer van de trainers, zorg ervoor dat jullie als team sterk worden maar vooral…. blijf plezier maken. Veel succes volgende week!

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com