D3 speelt lastige pot

9 november 2014 1252x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D3 speelt lastige pot

Na de mooie wedstrijd van vorige week waren we vol goede moed! Zou het weer lukken om zo`n sterke wedstrijd te spelen? Tenslotte was er goed getraind met een accent op het maken van doelpunten bij een corner. In de wedstrijd zag dat er ook wel professioneel uit. Noah die de corner nam en de spitsen die zich vrij liepen om hun kansen te pakken. Het heeft er niet toe geleid dat er vanuit een corner gescoord is maar dat komt best goed bij de volgende wedstrijden. Helaas… de wedstrijd verliep minder lekker. De eerste helft verliep redelijk. Na een 1-0 achterstand werd er mooie aanval opgebouwd en werd het 1-1. Pech dat het voor rust toch nog 2-1 werd. Zou dat een mentale dreun gegeven hebben? De tweede helft verliep namelijk een stuk minder. Uiteindelijk heeft de D3 verloren met 3-2. Misschien onverdiend omdat we 1, misschien wel 2 penalty`s niet hebben gekregen maar jullie kunnen beter mannen! Tenslotte hebben jullie dat eerder laten zien. Veel succes volgende week D3!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com